Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


sedondon persalinan biru...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sedondon persalinan



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 12-Oct-2008 01:00


Nak sambung kisah raya lagik..... :-D :-D
Pada malam raya ke 2, kami bertolak balik ke Seremban (umah my parents la tuh... :-> :-> ).Kami sampai pun dah lewat...
tapi tetap kejutkan sume org sbb nak tunjuk persalinan biru kitorang :P :P
Kebetulan makcik ku, Mk Tam & family ada di rumah kami selepas beraya di Kuala Pilah kg Pk Tam pada hari sebelumnyer.
Diorang nih pun menunggu kepulangan Harith Iqbal dari siang.... ;-) ;-)
Pada hari raya ke-3, sebab xde saper yg nak datang (sebenarnyer nak pi berjalan.. $-) $-))
kami ke Jusco Seremban 2 nak cari kasut Harith Iqbal sebab Mk Tam & family dah janji nak belikan kasut untuk si kecik tuh.
Puaslah diorang men'try' kasut2 kat situ...dan akhirnya blilah kasut Garfield dan sehelai baju merah berlengan panjang. Si kecik tuh terus pakai aje kasut dan baju baru...:lol_fast: :lol_fast:
Thanks a lot to Mk Tam & family... :-D :-D
Dari Jusco kami beralih arah ke Tesco Seremban pulak sebab abah & mama nak shopping barang2 dapur. Nasiblah ramai yg sudi melayan karenah anak bujang ku itu..... :cloud9: :cloud9:

Mari singgah dan lihat aksi kami... :-> :->






© Pidgin Technologies Ltd. 2016