Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Jom jalan...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Jom jalan



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 28-Jul-2008 08:20
PESTA FLORA MALAYSIA 2008@FLORAL PARADE DI DANGA BAY
Lama xjalan2 kan...??? $-)

Hari Sabtu dan Ahad lepas ada Pesta Flora kat Bandaraya Johor Bahru nih. Hari yg ditunggu2 sebab persiapan yg aku tengok mmg meriah. Sepanjang jalan tepi Dataran Bandaraya JB dipasang bangku bertingkat,pentas untuk kenamaan dan segala macam audio. Dan tiba2 sepanjang jalan dari bandar JB ke Danga Bay penuh dgn bunga2 dan bendera :satisfied_nod: :satisfied_nod:
Hari Sabtu aku keje pagi....dari tempat aku nampaklah deretan kereta berhias dan pemuda pemudi yg siap berbaju warna-warni nak berarak. Kata kawan, dari kul 4 pagi kereta berhias tuh dah siap berbaris.:omg_no: Tak tido agaknyer brebar2 kereta berhias tuh??? :you_crazy:

Sebelah malamnyer aku & asben bawak Iqbal jenjalan....padahal mummy & papa dia yg beria2 nak pi tgk kereta berhias :P :P Sume kereta2 tuh parking kat Danga Bay. Ntah brape kereta berhias ada...lupa plak aku nak kira. Tapi mmg lawa2...meriah dgn bunga :flowers: :flowers: Yang Iqbal ni plak,dari turun keta sampai ke khemah kereta berhias tuh tido lena xjaga2. Jadi yg tergedik2 nak berjalan dah tentu mummy & papa dia LOL LOL
Kat pentas utama tu ada konsert...ntah artis mana aku xtau sebab aku xtunggu. Masa tuh sure penuh org kat depan pentas $-) :-S
Dah penat,kami singgah pekena sup tulang gear box dgn burger kat gerai2 penjaja Pesta Flora. :->
Sebelum balik...sempat singgah Danga Festive Mall jenjalan cuci mata.... ;-)

On the way balik umah,singgah kat Bandar Baru Uda....asben kata asam pedas kat Restoran Tok Wan sedap bangat :-> :-> so,sambil cuci kereta kami pun makan malam dgn lauk asam pedas kepala ikan merah. :-O Iqbal plak dah lelap...letih sesangat agaknyer :-)
Itulah trip jenjalan kami pada kali nih......ntah biler nak jalan lagik $-) $-)











© Pidgin Technologies Ltd. 2016