Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


nak rasa aper yg mummy & papa makan/minum..
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
nak rasa aper mummy



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 15-Jul-2008 17:02
HaRiTH IqBaL....dah pandai aper????




My dear HaRiTH IqBaL dah 6 bulan pd 9.7.2008.....
entry kali nih nak tepek gambar budak bulat nih dan perkembangan terbaru cinta hati mummy & papa...



- lahir 34 mggu dgn 2.25kg.....skang dah 6 bulan dgn 7.65kg :->
- dah pandai menyembang....macam2 bunyi kuar dari mulut LOL
- dah pandai menyanyi sendiri kalo nak tido masa dalam buaian :->
- dh pandai ketawa mengekek2 kalo diagah atau kita sedang bercakap dgn dia LOL
- dah laju berjalan dgn walker :P
- dah pandai ke depan & gostan dgn walker....abis cerok umah sume masuk.dapur mummy pun dah sampai.(masuk dapur gostan plak tuh.....!) :P
- dah pandai mencapai barang2 depan mata :-)
- dah pandai menarik2 aper yg dia nampak....pasu bunga mummy dah pecah sbb dia tarik table runner & bangku makan dah terbalik sebab dia tarik baju papa yg tergantung!! :-O
- dah pandai duduk tanpa sokongan (sekejap jek la....!) duduk dalam high chair kat kedai makan 8-)
- pandai makan....abis jek nestum atau biskut tiap2 kali makan. kalo lambat skit makan,siaplah mengamuk menangis2.... ;-)
- akan masukkan barang2 kat tangan ke dalam mulut. ;-)
- suker jolok2 jari telunjuk dalam mulut...pastu 'uwekkkkkk' macam nak muntah (nasib xpenah lagik muntah sebab perbuatan dia nih!) :P
- akan tido xkira masa asal mengantuk...dalam car seat masa perjalanan,dalam baby stroller atau dalam baby sit kat troli supermarket $-)
- akan menggaru2 kepala,dahi dgn telinga kalo dah mengantuk sangat :-S

itu jek yg aku terpikir skang.....kejap jek masa berlalu. Harith Iqbal dah 6 bulan pun...
semoga anak mummy & papa membesar menjadi anak yg baik dan sihat serta gembira sentiasa.... :horay: :horay:


© Pidgin Technologies Ltd. 2016