Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Bahan mentah yg segar....
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Bahan mentah segar



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 25-Jun-2008 16:32
KaWaN LaMa & SeNiBoNG....23.6.08/iSnIn
Entry kali nih enterframe kawan lama -Puan Sakina @ Akin with her hubby Ijam. :-> :-> Diorang nih kawan aku masa blaja kat UiTM Shah Alam dlu.... ;-) Dalam xsedar dah 8 tahun kawan...
Masa hari pertama daftar dah kenal dgn si Akin nih.Duk plak satu dorm,pastu dapat sebilik dan akhirnya duk serumah masa menyewa walaupun kami lain2 kelas. Yang bestnyer sebab kami sekampung....orang Soromban,Nogori Sembilan LOL LOL Ni jugaklah kawan aku masa ponteng kelas,(alamak....pecah rahsia!!) :get_you: :get_you: pi shopping masa dapat PTPTN,makan maggi masa darurat,study masa last minit nak exam.....:hiding:
Dah dekat 2 tahun xjumper...last sekali masa aku kawin dlu. Itupun main pandang2 jek...maklumlah aku kan bz pada hari tuh :P :P Tapi kitorang slalu keep in touch....
Lepas hampir 2 tahun kami jumpa balik. Diorang nih duk Segamat....tapi xpenah berkesempatan nak jumpa. :hopeless: Kali nih Akin datang ke JB sebab ikut hubby dia meeting kat Larkin.Dapatlah diorang bermalam kat umah aku....banyak citer ble dapat gather2 nih. :lol_teethfull: :lol_teethfull:
Malam Isnin kami dinner di Senibong sebab Akin nak sangat ke sana.Next time datang kiter pegi Tasek Merdeka plak ek... (ntah ble plak la...??):-P
Hope to see both of u again.....mungkin ber3 plak yer???? :flowers: :flowers:

Psssst :- Akin, xsangka kiter dah kawin ek!! Rasa macam baru je lalui zaman study dlu... :wave:

Akin & Ijam



© Pidgin Technologies Ltd. 2016