Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Ini keluarga Pk Teh papa...dah nak blk Kuantan
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Ini keluarga Teh



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 3-May-2008 10:08
BaLiK KaMPuNG....
Erm....malas betul rasa nak update fp nih. Cuti 9 hari sekejap betul aku rasakan.... $-) $-)
Xde plan pun nak balik...sebab baru je balik dari kampung sebelumnyer.
Kebetulan hubby ada kursus kat Port Dickson 4 hari, jadi aku pun apply cuti untuk ikut sama. :-P
Dalam perjalanan dari JB, kami singgah kat kampung hubby di Gemencheh,NS...sempatlah tido 2 malam. :-> Kemudian kami balik ke rumah org tua aku di Seremban,NS. Hubby ke PD berulang selama 4 hari. :horay: Tak jauh....setengah jam dah sampai.
Seronok betul atok & wan biler ader cucunyer.... :-> :->
Ini antara gambar2 kami masa bercuti.... ;-)


HARITH IQBAL BIN MOHD NUR HASEMAN




MUMMY EKIN & PAPA MAN


© Pidgin Technologies Ltd. 2016